Friday, January 25, 2008

DarCh Dah Week-EnD

Viikonloppu tulossa. Ja minulla on suunnitelmia. Huomenna olisi tiedossa muutamankymmen ihmisen kokoiset pippaloinnit Menttoori Tonanzan asumuksessa Glasgowssa. Sinne siis, saa katsoa sortuuko meininki kun sinne on menossa ruottalaisia ja tanskalaisia. Noh, mita siis kulauttaa kurkusta alas? Jotakin Absinthhea maybe..

Joo, mutta asiat eivat oikeastaan ole edenneet mihinkaan. Odottelen yha sita johtoportaaseen paasya kieli pitkalla, antaisin kylla kaikille potkut niin etta Xerox menee konkkaan. Ihan paskoja kopiokoneita valmistavat ku aina on vittu joku rikki. Tai jos ei rikki niin silti pitaa saada huoltomiesta paikalle kun itse ollaan niin jussina suolla.

Tilitetty on nyt taas vaihteeksi. Huomisesta on saatanassa tultava kaikkien aikojen ilta, tai perkele siina on taas yksi viikonloppu menny hujan hajan tylsyyteen kuolien. Tai muuten vaan pilalle.

See juu later alligaattorit.
-K-

3 comments:

Kaesmae said...

Päivitystä tähän väliin, bileet oli melkoset. En itseasiassa MUISTA menneeni baariin mutta muistan kyllä olleeni siellä. PLUS sain vitunmoisen haavan kun kömysin baarissa lattialle ja kappas, käteni osui lasinsirpaleeseen! wuhuu! sain toisenkin haavan leikatessani melonia booliin.

manninen said...

wohoo, kuulostaa hyvältä

Heinä said...

OHHOH no nyt kuulostaa hyvältä! Mää haluun sinne juomahan.