Sunday, November 26, 2006

Viikonlopun TÄHTIhetket

Nyt voisi sitten jo kirjoitella vähän viikonlopusta. Perjantaina olimme studiolla 8 tuntia vääntämässä koulujuttuja, esim. directoria ja opinnäytetöitä. Illalla sitten innostuimme ottamaan kuppia raskaan työpäivän päätteeksi. Aloittelimme Jäkälässä, josta sitten jatkoimme jonkun Haukan kaverin kämpille. Siellä oli varmaan puolet opiston väestä, mikä oli maailmaa järkyttävä yllätys. Siellä oli myös pieni kissa, jolle Marjo oli allerginen. Kun sieltä sitten porukka jatkoi baariin, loppuporukka siirtyi Rockabillyn kämpille, jossa jatkoimme iltaa. Illan aikana porukalle iski hirmuinen hierontavillitys, jonka parissa aika suorastaan lensi. Ja Heini teki paukkuja vedestä ja alkoholittomasta siideristä, onkohan viinanjuonti tytölle jo liikaa hmm? Illan päätteeksi minä, Heini ja Haukka jatkoimme vielä melkein neljään asti Jäkälässä, jonka jälkeen unta ei tarvinnut enää kauan houkutella.

Lauantaina lähdettiin studiolle tekemään hommia yhden aikoihin iltapäivällä sipsien ja limpparin voimalla. Marjo kuitenkin lähti Ylivieskaan shoppailemaan, Heini tuijotti animea koko ajan ja minä kirosin Avidia. Ja Quicktimea. Ja netin triaalivideoconvertereja. Sain kuitenkin kaiken säädettyä kohdilleen ja tänään (sunnuntai) onkin sitten armoton leikkaustuokio hiillostamassa. Tehtyämme tarpeeksi hommia (paitsi Heini, joka tuijotti animea) lähdin Jäkälää kohti (paitsi Heini, joka jäi tuijottamaan animea) ja soitin sitten Marjolle. Lähdimme yhdessä tuumin ABC:lle ostamaan vettä väkevämpää. (Heini tuijottaa vieläkin animea). Aloittelimme Jäkälässä ja vietimme myös pienimuotoiset karaokehipat. (Heinikin liittyi lopulta seuraamme). Marjon kanssa päätimme lähteä käymään Tähtipyörässä. Siellä oli varmaan viisi ihmistä meidän lisäksi. Joimme yhdet Long Island Ice Teat ja päätimme suunnata Nivalan 46:een. Siellä oli liikaa ihmisiä, mutta kivaa muuten.

Tulipa paljon tekstiä. Muut voi lisäillä. Leikkaustuokio odottaa.

12 comments:

Jööti said...

Ja heruttava Iida.

Heinä said...

Liekkö itse olet ruvennut rappio juopoksi kun käytät viinapulloa krapula aamun vesipullona????

Caelith said...

Rapu. Minulla ei ollut muovista vesipulloa. Olin palauttanut ne kaikki kauppaan. Ja jostain pikkusesta juomalasista ei ole mihinkään.

Caelith said...

Joo se Iida oli kyllä melko järkytys.

Wille said...

Hävetkää alkoholistit!

Jööti said...

Kuulin, että Willekin oli juonut viikonloppuna?!

Heinä said...

Niin paraskin puhuja. Ootte siellä jäljitelly peruskänni kohellusta.

Kaesmae said...

Heinä on kyllä aitoa tavaraa! kun muut lähtee se jää, millon me pidetää yhteinen hetki jolloin ei tehdä muuta kuin möllötetään sitä mitä kukaan muu ei ymmärrä ja juodaan..sitä.?

Heinä said...

Vaikka heti XD

manninen said...

Tanssiko Iida letkajenkkaa?

Caelith said...

Ei onneksi. Sepä se olis siitä vielä puuttunu.

manninen said...

Toivottavasti se pääsi kuitenkin tanssimaan Letkujenkkaa sitten myöhemmin.