Wednesday, March 14, 2007

Kevättä rinnassa

Kyllä näin on joo, että dokakri alkaa olemaan valmis pieniä viimehetken lisäyksiä lukuunottamatta. Pidimme eilen katselmuksen ja opettaja ja tilaajat kehuivat sitä. Ensi viikolla sitten paikalliseen valokuvausliikkeeseen työharjotteluun joka jatkuu neljä viikkoa siitä eteenpäin. Sählyturnajaisetkin alkavat lähestyä uhkaavasti. Olen myös tehnyt ostoslistaa Heinille, joka pian poistuu keskuudestamme Viron maalle.

Hyviksi uutisiksi kuulin myös tänään, että pääsen kesätöihin heti kun koulusta joudan. Se piristi minua. Vaikka ihan liian hyvällä tuulellahan tässä on kyllä oltu. Eilen illalla kyllä vähä ketutti, mutta mitäs pienistä. Lisäksi tänänä Marjuska kutsuu luokseen. Se ois taas karaoken paikka. Tarkoituksena olisi myös viettää jonkunlaita leikkaus karonkkaa.

5 comments:

Jööti said...

Kylläpäs se hyvän tuulisuus kestikin. Vitun Avid. Toivottavasti tämä on viimeisiä kertoja kun sen kanssa pitää pelata ja menettää hermonsa.

Wille said...

Kai Heinä sentään tilittää sieltä Viron markkinoilta tänne. Mitenkäs muuten blogin käy kun koulunne päättyy? Minä seuraan tätä vaikka olettekin vihoissanne minulle tai ehkä juuri siksi.

Jööti said...

Just sitä vartenhan tämä blogi on, että kun koulu loppuu voidaan muka tänne kirjotella toisillemme. Nii varmaan.

Kaesmae said...

Sanoppa muuta, hyva jos tanne joku kirjoittaa edes nyt!

manninen said...

Oliko meillä karonkka marjaliisassa??!!