Monday, May 14, 2007

OHI ON 120 OPINTOVIIKKOA

Nonni. Tänään oli sitte viimene koulupäivä, joka loppui iloisissa tunnelmissa Jani Wickholmin musavideoon Kaikki muuttuu- kappaleesta. Niinhän se tekee, kaikki muuttuu. Vastahan sitä tänne tultiin kouluun. Ei ois sillo uskonu mitä seuraavat kolme vuotta tulevat pitämään sisällään. Muistoja on lukuisia. Hyviä ja huonoja. Kumminkin suurinosa muistoista on on iloisia. Ajatusmaailmani on hieman sekaisin. Tuntuu että pitäisi juhlia tätä opiskelun loppua, mutta toisaalta sitten pysähdyn ajattelemaan miten selviän ilman koulutovereitani. Joidenkin kanssa tulee soiteltua enemmän ja joidenkin kanssa vähemmän. Mesetettyä varmasti tulee ainakin alussa ahkerasti.

Tänään kumminkin ajattelin vetää uskomattomat tumut. Vielä tähän loppuun kiitos erityisesti luokkatovereilleni, mutta mysökin Murmelille ja Mansikka-Sheikille. Muutkin uskomattomat koulututut ovat kiitokset yhteisistä hetkistämme ansainneet.

Kiitos ja hyvää kesää kaikille!

9 comments:

Kaesmae said...

hyvää kessää vain ja juhlikaahan oikein urakalla.

Wille said...

Omalta osaltani pahoitteluni että Mannisen kautta jouduit minutkin tuntemaan. Ei ole Suomen Gallup lauleskellut sinulle viime aikoina?

Jööti said...

Ei oo soitellu. olihan se sekin ylläri. Mutta toivottavasti näemme vielä joskus.

Niko said...

Kesiä Jööti ja kiitos myös sinulle riemukkaista hetkistä-

S. Kauppinen said...

Lopussa kiitos seisoo. Vietäppä railakas kesä ja toivottavasti hunajalle löytyy käyttöä. ;)

Kiitos.

Heinä said...

Joo hyvät jatkot kaikille minunkin puolestani.

Caelith said...

Hyvät jatkot täältäkin. Jotenkin tosin tuntuu, ettei vieläkään oo käsittäny että se kaikki on tosiaankin ohi. Semmonen olo koko ajan että jotain pitäisi tehdä.

Jööti said...

Maanantaina työkkäriin :D

manninen said...

Hyvää kesää kaikille (paitsi Willelle) ja kuopiorockissa tavataan (toivottavsti)