Thursday, February 28, 2008

(lintu)influenssa

Olen sairas. Kuumemittarini on huijannut minua jo muutaman päivän. se väittää etti ole kuumetta vaa kun menin työterveydenhoitajalle nii heti pärähti lukemat kuumeen puolelle. Hoitsu kertoi myös, että minulla on se surullisen kuuluisa influenssa. Lihakset on kipiät, pää on kipiä, kurkku on kipiä, korvat on kipiät ja kuumetta. Eilen kun yritin käydä töissä näin älyttömiä vainoharhoja että joku puupalikka tipahtaa päähäni. Sitten katsoin parhaanksi lähteä kotia.

Muuten on menny iha kivasti. Heinäkin kävi täällä kyläilemässä joku viikko sitten. Kaikki paikalliset pojat säntäsivät kämpilleni tuijottamaan tuota Keski-Suomen ihmettä. Vein Heinän myös naapuripaikkakunnan vakio baariini jossa kohtasimme jo aiemmin syksyllä. Heinällä olisi ilmeisesti flaksikin käynyt. Joku irstas muori oli kourinut tätä perseestä. Varmaan ihan kiva reissu.

Taidan uhmata terveyden hoitajaa ja lähteä hieman ulos seisoskelemaan. Moi.

6 comments:

manninen said...

Koeta selviytyä...

Kaesmae said...

Haha, hilpeaa lueskeltavaa. KOetahan parantua, itekki sairastun yhtenaan.

Heinä said...

Ei vittu "keskisuomen ihmettä" xD Reissu oli kyllä karuimmista karuin vielä rapsan painaessa päin.

Näit harhoja? Kiintoisaa..

Jööti said...

aaah vielä poskiontelontulehdus kaupan päälle ja yhteensä melkein kahden viikon sairasloma tulee sairastettua. Nyt oon jo oikeestaan ihan terve ;).

Jööti said...

no terve ja terve. minule on yhtäkkiä ilmestynyt MUSTA SILMÄ! en muista teutaroineeni tai loukanneeni sitä mihinkään eli sen on pakko olla tämän taudin aiheuttama.

manninen said...

Sää oot rymynny päissään etkä muista. Haastanu riitaa baarissa...