Sunday, March 16, 2008

Kiittämättömyys on maailman palkka

Kuulin eilen ihanan asian. Kun olin sillä työkkärin kurssilla ja siihen kuului se työharjottelu niin kävin kysymästä harjottelu paikkaa entisestä koulustani siivoojana. Sehän sopi mainiosti. Eilen yksi siivoojista sanoi, että rehtori oli sanonut siivoojille ennen tuloani:" pitäkää siitä tytöstä hyvää huolta kun se on semmonen SYRJÄYTYNYT NUORI. Ei oo käyny kouluja eikä tehny mittää." JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO. Siivooja sitte sano, että ku minulta siinä uteli mitä oon tehny nii oli kyllä huomannut aika äkkiä että meiti on aika kaukana syrjäytyneestä nuoresta. En mee vittu ikinä mihinkään harjotteluun vaikka mikä ois ku tuommosen maineen saa! Minä sentääön opiskelin kunnialla media-assistentiksi. Sain stipendinkin, nelosen opinnäyttetyöstä jne. Kiitos elämä.

9 comments:

manninen said...

Jos sinä olet syrjäytynyt nuori nii mikä emikä sitten on? Muumioitunut vanha paska?

Kaesmae said...

Kyllahan tassa itsensa voisikin jo Fossiiliksi luokitella kun ei nayta elama sen kummemmaksi muuttuvan vaikka ulkomaille muuttaisi..

Wille said...

Teillä on sentään jo ammatit. Mikä minä olen? Kaikessa epäonnistuva paska.

Jööti said...

media-assarin paprulla ei paljo työmarkkinoilla rehvastella.

Heinä said...

Ei kyllä. Työtön Työtön. VAAN SAATANA ETTÄ ON TÖRKIÄÄ. Tämä on täsmälleen tiivistettynä se koko työkkärin ja vanhempien ihmisten asenne jotka ovat ikänsä olleet töissä! Että jos työkkäriin joudut tai harjotteluun sinut leimataan saman tien. Pummi, työtön retku, ei mitään jaksa ja taho tehä, syrjäytynyt. perkele.

Jööti said...

Aivan.

Kaesmae said...

Just niin

Wille said...

No parempi sekin että on edes ne paperit kuin se ettei ole mitään.

Anonymous said...

Näin se maailma kannustaa. Ja yhtään ei saa vituttaa. Muuten sinut kelvottomaksi luetaan. Ilosesti hymyillä aina pitäis jaksaa, kun saa niellä paskaa.