Thursday, March 27, 2008

HUOMENNA TANSSITAAN

Huomenna 28.3.2008 on minun viimeinen tyopaivani nykyisessa tyopaikassani. Mahtavaa, uskomatonta! Saavun Suomen mantereelle 1.4 tai pikemminkin 2.4 aamuyosta Ouluun jolloin vietan ensimmaisen viikon siskoni luona kunnes tulee lauantain ja minut haetaan sielta pois. Kaesmae palaa siis takaisin pohjoiseen. Yesh!

10 comments:

manninen said...

tervetuloa

Kaesmae said...

Kiitos, kiitos. Kai me oulussa saatetaan törmäillä jos siellä kuljeskelet.

Wille said...

Siitä vaan Kaesmae suunnittelemaan Mannisen kanssa treffejä. Onnistuneista treffeistähän lentää jäähylle vai mitä Manninen?

manninen said...

No pitää sitten järjestää selaliset epäonnistuneet treffit. Kaesmae voi vaikka lopussa sanoa mua kusipääksi niin sehän on sitten siinä...

Kaesmae said...

Hetkinen vain wille-hemmo-piirakka, jos mulla on treffit jonkun kanssa elamani aikana niin sitten varmaan jonkun NAISEN, joka ei sita varmaan itse edes tule tietamaan. Olisin ideaali poikamies jos vain kyrpa loytyisi. Mutta jumala ei suonut minulle sellaista..kurjuus.

Wille said...

Mutta Mannisella on niin pienikin että eikö se nyt naisesta mene paremman puutteessa.

Onkohan sitä määritelty kerhossa että kenen kanssa onnistuneista treffeistä lentää jäähylle. Jos esimerkiksi on onnistuneet treffit jonkun äijän kanssa?

manninen said...

No jos sitä äijien kanssa menee treffeille, niin eikö se mene miinuksne puolelle. SIis kauemmaksihan sitä naisista vaan joutuu/pääsee. Eli meikä on parempi poikamies jos menen Kaesmaen kanssa treffeille...

Jööti said...

nää tuuut jo huomenna!! jeeeee :)

Kaesmae said...

Olen suomessa ja oulun kamaralla! upea fiilis, jesh! :)

manninen said...

Tervetuloa takaisin aina yhtä ynseään suomeen...