Sunday, January 28, 2007

Heino-kepposia ja käärmeitä lentokoneessa.

Täällä ollaan taas saatana. Enpä ole tännekkään jauhanut pitkään pitkään aikaan, mutta nyt olis jotain jutunjuurikasvuakin. Ensiksi pitää kertoa kepposesta jonka teimme heinälle. Herra-Wille on kyseisen tempun minulle suorittanut seinäjoen juna-asemalla. Minä ja Jööti lähdimme hakemaan heinää kärsämäeltä, kun se äpärälapsi ei pääse ylös ajoissa lähteäkseen aikaisemmalla linjurilla. Me teimme kyltin, jollaisia näkee useissa amerikkalaiselokuvissa, kun joku tulee pois lentokoneesta, jossa luki äpärälapsi heino haapaveden opisto. Lisäksi meikällä oli nallenaamari päässä kun Heinä nousi linja-autosta. Hyvin kyllä Heinä löysi oikean auton.

Lisäksi katselimme uudenuutukaisen kulttiteoksen Snakes on a Plane. Kyllä ainakin itselleni nauru maittoi kyseistä ryvetystä katsellessa. Kyllä se kultti-maineensa ansaitsee sen verran törkeäksi meno välillä äityi. Mutta loppujen lopuksi leffa ei mennyt edes niin yli mitä olisi voinut olettaa. Samppa ei edes paininut anakondan kanssa lopussa.

Päässä soi: Samuel L. Jacksonin Motherfucker-dialogi

11 comments:

Wille said...

Mainitsit minun jutussasi etkä edes vittuilu mielessä. Alat pehmetä.

Jööti said...

"Heino me ollaan täällä!!"

Kaesmae said...

Olisikohan minunkin lennolleni sattunut kyseisiä matelijoita?

manninen said...

Toivossa on hyvä elää

Jööti said...

Sinun lennolla on niitä hevosia! Ei ku nehän oliki laivassa...

manninen said...

Horses on a boat

Wille said...

Hold your horses tonight!

manninen said...

Tonight, tonight why not tomorrow!

Caelith said...

Voi helvetti... Kyllä meillä on muuten Mannisen kanssa se yhteinen leffailta taas pitämättä. Ja siihen pitää valita joku oikeesti hyvä elokuva, jotta minä voin pilata sen.

Wille said...

Hyvä elokuva kuten vaikka Mela kateissa, Kahdeksanjalkaiset kummajaiset, Gigli... ja mitä kaikkea sitä ollaankin paskan elokuvan illassa katsottu.

manninen said...

Ei me löydetä sellaista elokuvaa, jota kumpikin pitäisi hyvänä. Sinä tykkäät Tomb Raiderssista ja minä Trainspottingista. Sitä ei mikään muuta...