Monday, January 08, 2007

Työharjoittelu shitti alkoi todella! Nakki napsahti kolmikolle!

Meillä oli tänään neuvonpito työnantajamme kanssa. Kuten kaikki jo tietävät minä, jööti ja manninen olemme onnistuneet survomaan itsemme työharjoitteluun siikalatvahankkeen varjoon tekemään siitä dokumenttia. Päätehtävämme on siis tehdä siitä koko paskasta dokkari. Kyseiseen hommaan kuuluu kuitenkin monosen tuntien myös nakkikoneena oleminen. Saimmekin tänään uskomattoman tehtävän joka ei enempää voisi nakkihomma olla!
Hankkeessa on ollut joku kisa mistä ala-asteelaiset ovat voittaneet palkintoja. No rakkaan työantajamme mielestä on kovin etäistä ja tylsää lähettää palkinnot postissa. Joudumme mukaan luovuttamaan palkintoa (kunniakirja?) ja joudumme esittämään UUTISRYHMÄÄ joka kuvaa muka koko tapahtuman ja haastattelee voittaja kakaraa! ESITTÄMÄÄN UUTISRYHMÄÄ. NÄYTTELEMÄÄN UUTISRYHMÄÄ ALA-ASTEELLE. Mitkä traumat poloinen lapsi saa kun ryntäämme hänen kimppuunsa? Entä kun hän odottaa vuosia esiintymistään tv:ssä? On ihanaa olla hirviö.

11 comments:

Jööti said...

Rakastan työharjottelua <3. On taas aika liittyä irc-galleriassa "tyharjiottelushitti"-yhteisöön!?

Wille said...

Manninenhan pääsee omien pariin kun ala-asteelle menette. Lapsen tasollahan hän on aina ollutkin.

Caelith said...

Ha ha, Heinällä alkaa olla asennetta. "On ihanaa olla hirviö"!

Kaesmae said...

Kyllä ne äpärät siitä selviää. Ei se nyt niin kamalaa voi olla. Teistä kyllä jo näkee että ette te mitään oikeita uutisankkureita ole.

manninen said...

Onpa se Wille nyt niin aikuista että...Ei tahdo edes parta eikä maa kasvaa. Minä olen vain lapsellinen, mutta lapsen tasolla olen ainoastaan munien kossa...

manninen said...

Meistä varmaan näkee ettei me oikeesti mitään kameroita osata käyttää. Mutta eiköhän se niihin natiaisiin mene täydestä kun Heinä keekoilee juontajana...Mutta mua oikeesti pelottaa että ne lapset alkaa itkemään, kuitenkin tulee vedettyä se aivan yli, mutta jos siellä alkaa hillitsemään niin homma menee ali. En sitten tiedä kumpi on pahempi?

manninen said...

Ja Willellä ei maha kasva (eikä maa)

Wille said...

Nyt on homma niin kuin ennenkin lomaa. Kilpaa vittuillaan toisillemme. Niin sitä pitää. (Ja nyt Manninen tietenkin toteaa etten edes pärjää vittuilussa)

manninen said...

Kun osaa vittuilla ja ottaa vittuilua vastaan niin vituttaa vähemmän

Wille said...

No en tiedä. Hauskaa se ainakin on. Vituttaessa kyllä vittuilee ehkä vähemmän. Silloin ryvetään.

manninen said...

Rypemistäkään en ole harrastanut pitkään aikaan, tottaki sellainen vakio ryvetys on aina päällä mutta en sillalailla kunnolla. On se kun on niin paljon harrasteita ettei aika riitä...Esim. Lukeminen, itsesäälissä rypemisen maksimointi...