Thursday, September 20, 2007

Gergö, situation raport

Tämä siis on eräänlainen tilanneraportti. Listaan alle mitä olen täällä saanut aikaan, niin missä? lukekaa edelliset kirjoitelmat niin älyätte.

1. Traileri -kooste dokumentti-, lyhyt-, erikois-, musiikkielokuvista ilman ääniä otsikoiden kera. Pituudeksi tuli lähes 12min.

2. Trailerin polttaminen useille dvd:levyille ja VHS:lle. Sitä minäkin.

3. Ohjaajien illalliskutsun suunnitteleminen ja gourmet aterian englanniksi kääntäminen, tarjolla Bovine tenderlinea ja Buckthornberry ice-cremeä ja liqueeriä. Älkää kysykä, vittu mitä vääntämistä.

4. Tulossa palkittujen leffojen koostaminen traileriksi, palkintoja on 6, eli kuusi traileria ÄÄNILLÄ. Ne pitää tehdä tiistain ja keskiviikon välisenä yönä + fotarilla suunnitellut "otsikot".

Viimeinen tulee jauhamaan paskaa, kuusi traileria syperdyper leikkauksineen ja äänineen. Keskellä yötä ja premiere on edelleen käytössä. Holy shit shoot me now! Raportoin siitä myöhemmin..

Huomenna, MINÄ olen kerrankin menossa viihteelle ystäväni luokse Raaheen. Sanalla sanoen aion ryypätä muistini katkolle. Ei tietenkään pidä toivoa liikoja, mutta yritetään kovasti.

Kaesmae kuittaa.

3 comments:

Jööti said...

Ei kuulosta hyvältä.

Kaesmae said...

Niin se menee. Täytyy kuitenkin olla tyytyväinen siihen että on päässyt tämmöseen prokkikseen mukaan tavalla tai toisella.

manninen said...

Zemppiä kaesmae, you gan do it!