Monday, September 24, 2007

Tuntuuko tutulta? Onko sulle koskaan käynyt näin?

Aijaijai, Rovaniemen reissu meni täydellisesti. Rovaniemi on hieno paikka. Voisin muuttaa sinne. Ainut takaisku reissussa oli, että Lordin baari oli remontissa. Pääsimme kumminkin livahtamaan hetkeksi sisälle ja näimme miltä paikka suunnilleen näyttää. Lordi aukio oli kusinen. Odotin jotain aivan uskomatonta, mutta se oli ihan tavallinen.

Rovanimen baarit olivat kivoja ja kalliita. Paras baari kumminkin oli Tivoli, missä oli myös kauan odotettu Martti Servo & Napanderin keikka. Keikka oli USKOMATON. Olin eturivissä ja piletin kuin elukka. Sainkin Martilta väli kättelyt. Noh, olin uhonnut ystävättäreni kanssa nakata stringit lavalle. Eikä jääny pelkäksi uhkaukseksi. Porukka repesi armottomaan nauruun kun alushousut lensivät lavalle. Kävimme vielä lopuksi ilmanperuukkia-Martin kanssa porinoilla ja ottamassa yhteiskuvia ja halauksia. Sain nimikirjoituksenkin käteeni ja pyynnöstäni Martti piirsi siihen vielä sydämmen :). Mahtava reissu kertakaikkisesti.

Rahaahan tuollainen reissu vie. Mutta onneksi työkkäristä tuli ekat rahat, 95 e. Eli ei kovin pitkiä euroja. Töistäkään ei ole kuulunut. Ainakaan alantöistä, joita en ole kyllä katsellutkaan :D.

7 comments:

Kaesmae said...

vaudevau. sehän on mennyt sitten hyvin. näkyikö niitä poroja?

manninen said...

Mitä sitten odotit siltä Lordi aukiolta? 200 metristä Lordi patsasta joka syöksee tulta perperistä?

Jööti said...

Ei poroja näkyny kyllä. Itseasiassa jotain tommosta ootin siltä Lordi aukiolta. Tai ees jotaki normaalista poikkeavaa.

manninen said...

Ei kannata uskoa kaikkea hehkutusta mitä kuulee

Jööti said...

Mutta Martin hehkutusta kannattaa uskoa. Se on tosi ku vesi.

manninen said...

Jes

Kaesmae said...

Olet myös kokenut ihmeen koska et nähnyt ainuttakaan poroa. Se on tosi kuin pukin kusi.