Monday, November 12, 2007

Kursseilua ja strippausta.

Viime viikolla aloitin siis työhän tai koulutukseen opastavan kurssin. En ole oppinut muuta, kuin että en ole työtön vaan työnhakija. Viime viikolla teimme tuhottomasti turhia testejä, heittelimme palloa, teimme isänpäivälahjan, katselimme kalvoja ja kävimme vierailulla kotipaikkakuntani yrityksissä. Eli niin turhaa kun voi olla. Toisaalta taas, onpahan jotakin tekemistä ja saa enemmän rahaa. Kurssilla olen aktiivisesti muistanut kirota hankkimaani koulutusta.

Viikonloppuna kotipaikkakunnallani räjähti. Täällä Jumalan selän takana, jossa ei ole yhtään mitään elämää, kerrankin tapahtui jotakin! Paikalliseen baariin saapui "naapurimaan tanssityttö" eli strippari. Kerrankin paikallisessa oli porukkaa! Kiihotusta en aistinut ilmassa. Lähinnä huvittuneisuutta. Strippari hieroi ja keikutteli itseään nimittäin biljardipöydällä. Eikä hän muutenkaan erityisen hemaiseva ollut ja myös miehet yhtyivät mielipiteeseeni.

Minulla on hyviä uutisia. Tai no miten sen nyt ottaa. Soittelin tänään asuntotoimistoon muistuttaakseni, että olen olemassa ja vailla asuntoa. Vastaukseksi sain, että ensi kuun alussa vaputuukin yksiö kilometrin päästä kotoani. Toisaalta olen innoissani, mutta toisaalta ne asunnot on mitä on. Mutta sittenhän sen vasta tietää jos sitä käy katsomassa. Toivotaa, että kämppä olisi ihan asuttava :).

Kursseilu jatkuu ja täällä on jo aika paljon lunta. Heippa.

4 comments:

manninen said...

Kuitenkin itse strippasit siellä...

Jööti said...

Siinä tapauksessahan se strippari olisi ollut aivan uskomattoman huippu ;)

Kaesmae said...

Kyllapa siella taas tapahtuu. Aijai, taalla ei tapahdu mitaan. Paitsi IBM tarjosi meille pienet botelit viskia maanantaina kun menimme livena puhelimeen. Elikka voitte nyt soittaa jos xerox koneissanne on jotain vikaa. Ja muistakaa pyytaa KASMAA puhelimeen, taalla on nimittain toinenkin Riina, ja olen kuullut etteivat muut oikein pida hanesta..

Heinä said...

Biljardi pöydällä? Pyhäntä yllättää aina :)