Saturday, November 24, 2007

Alastomat seinat

Siina on Manniselle hyva alku kasikirjoitukselle. Ole hyva. Todellakin. Olen nyt viettanyt noin 1 ja puoli kuukautta taalla skotlannin mantereella, joten ajattelin pienoista raporttia iskea tannekkin blogille.

Aloitetaanpas sitten. Saan rahaa, istun puhelimessa ja kuuntelen vihaisia asiakkaita. No, kuulostaa kovin helpolta, mita se oikeastaan onkin jos vain jaksaa kuolla tylsyyteen. Maksan laskuja, joihin ne rahat sitten suuremmaksi osaksi menevatkin. TV lupa on taalla pakollinen, sita ei pysty kiertamaan. Tiskaan astioita, koska ei ole astianpesukonetta. Jaakapista loytyy.. talla hetkella 8 pulloa vodkamixeja. Sain halvalla 12 packin, 4 siis kulautettu kurkusta alas. Pelikone toimii moitteettomasti, olen siis pelinarkomaani. Mita teen viikonloppuna? Mitako teen? No en tee mitaan, olen siis erakoitunut. Korkeintaan kavelen kirjastoon ja kauppaan enka puhu kuin ehka 2 tuntemattomalle ihmiselle. Kirjastotadille ja kaupankassalle.

Kamppaa pitaisi viela laitella. No eipa sita oikein voi laitella mutta ainahan voi kuvitella. Ajattelin kirjoittaa kasikirjoituksen ja ehka lahettaa sen johonkin missa niita ehka luetaan. Jos luetaan. Tai jos se edes menee perille. Tai no, ainahan voi kuvitella.

Sanotaanko etta aika saalittavaa tama meikalaisen elama kylla on. Voisin jopa liittya Kroonisiin poikamiehiin, sukupuoltahan voi aina vaihtaa. Jos olisi tarpeeksi rahaa. Ei taida olla. Idea hyva, toteutus kehnonlainen.

From the Library of Largs, Kaesmae, live from scotland.
Yeah. Sure thing.

7 comments:

Jööti said...

Syksy on saanut kaikki rypemään surkeassa elämässään. Minullakin on armoton flunssa ja välillä tuntuu että henki lähtee.

manninen said...

Oikein juuri näin jatka samaan malliin.

Wille said...

"Syksy etsii mua, eikä oo paikkaa mihin mennä pakoon."

Kaesmae said...

Haluaisin vielä lisätä, että aloitan työt klo 6!! klo 6!! no kello voi ehkä olla 8 suomessa, mutta ei se paljon lohduta kun sun täytyy herätä 4.30! AAARGHH

Jööti said...

Minulla ku alko kuuelta työt niin heräsin 05.35 :D. Kertaakaan ei tullu ees kiire! Ehti vielä tupakoija hyväksi työpaikan pihalla.

Kaesmae said...

Noh, meikällä on about 20minsan matka työpaikalle. Ja pitää olla ennen kuutta omalla alueella. Heräsin mä tänään 4.50.

manninen said...

Meikän piti tänään vaan palauttaa yks teksti opettajalle yhteen mennessä. Kirjotin viimeyönä ja nukuin johonkin 12 asti...Miten meikä kestää tätä...