Saturday, December 30, 2006

Paluu Jäkälään ja arkeen.

Lähden tänään Jäkälään aloittelemaan uudenvuoden vieton juhlistamista. Juhliminen tapahtuu näillä näkymin katsoessa Maalaiskomedia boxiani, mesettäessä ja ehkä muutaman olusen merkeissä. Ja tietysti teitä, kohtalotovereitani, odotellessa.

Sunnuntaina sitten otetaan miehestä mittaa Master on televisionin ja risti nolla juomapelin merkeissä. Jäkälään on ilmeisesti tulossa ihana mukavasti porukkaa eli pikku pirskeet ovat luvassa. Ja pitäähän sitä tietysti Täpyssä käydä illan pälle...?

Loma on sujunut mukavissa merkeissä. On ollut yllättävän mukavaa. Lupasin Monokkelille tehdä opinnäytetyönikin valmiiksi, mutta arvatkaas olenko edes vilkaissut sitä?? Viimeinen puoli vuotta lähtee käyntiin tiistaina työharjottelun merkeissä, josta Heinä ja Manninen ovat luultavasti yhtä "innoissaan" kuin minäkin. Heinin kanssa meillä onkin jännät paikat sumplia miten tämä meidän valmistumisen kanssa käy...

Ai niin, lopuksi surullisia uutisia. Joudun piakoin hautajaisiin, sillä isäni isäpuoli, eli minun ukki puoli, kuoli viime yönä. Fiilikset eivät välttämättä oli ihan katossa, mutta ei kai siinä.

Nähdään pian, toverit!

3 comments:

Kaesmae said...

Osan ottoni. Toivottavasti huomenna mielesi kohenee :D

Jööti said...

Eilinen ei kyllä mennyt ihan putkeen. Masensi ja vitutti. Loppupeleissä nukuin oleskelun sohvalla ja loppu yön Anzun kämpillä. TÄnään parempi onni!

manninen said...

PASI ANTTILA!