Saturday, October 13, 2007

Kuuraiset pellot ja puo jäässä

Kappas se onkin jo syysloma. Olen kotiutunut opinahjostani Kauhajoelta takaisin Saarijärvelle viikoksi. Olen saanut jo enemmän kuin tarpeeksi rehvastelevista hirvi jutuista, muusta ei täällä meillä puhutakkaan. Koirat syö hirven sorkkaa, näin katkesi sen selkäranka kuin ammuin ja saman tien ammuin toisen perään ja ei ollut edes kaato ryyppyä tarjota..Vasasta tulee hyvä lihat.

Niin en ole kirjoittanut tänne niin pitkään aikaan että en tiedä nyt oikein mitä kertoa. Höm höm, kuten kaikki jo tietävätkin olen käynyt legendaarisessa Honkalinnassa vieläpä Jöötin kanssa (hahaa kuinka moni voi leuhkia samalla saavutuksella) Paikka oli ahdistava, mutta täydellinen päättömään örvellykseen. Pehmeitä penkkejä. Vanha pappa jamittelee nuoren tytön kanssa. Hullua touhua.

Tulin muuten tänne Teuvalaisten opistokavereiden kyydillä vanhalla pakulla. Ja no, tiedätte kyllä että se Tuuri on siinä matkan varrella. No pitihän sitä sielläkin käydä ihmettelemässä ja nauramassa keskisen talolle. Se on vain niin uskomattoman mauton. Yksisarvis patsaita piha täynnä..mitä helvettiä. Ja talon edessä joen toisella puolella, on valaistu terassi ja penkkejä oikein kuin laitettu katselu paikaksi mistä taloa voi ihailla. Muuta merkitystä en sille keksinyt!
Ostin keskiseltä mustakyy dvdn 3e , sekä Arch Enemyn uusimman levyn.

Vahingossa menin muuten katsomaan Nightwishin uuden Bye Bye Beautifulin musiikkivideon. Meinasin tukehtua nauruun. Sitten alkoi itkettämään.

6 comments:

manninen said...

ookkonää ensviikonloppuna vielä saarijärvellä? Deadwoodia ja pipaani kaipailen????

manninen said...

On muuten aika tehokkaasti tarttunu tuo oulunmurre näköjään...oookkooonäää oulusta pelkääääkkkö näääää polllliiiissiiiaaaaaa

Jööti said...

Hyvä Manninen! Enää ei ole paluuta keski-suomen murteeseen.

Heinä said...

Elä huoli kaikki aikanaan jarza.

manninen said...

-Sanoi Heino vanhainkodissa

Jööti said...

Jes :D. joko on yhteinen vanhainkoti huone muute varattu?