Monday, December 03, 2007

Kiirettä pitänyt.

Tosiaan, tietokoneella nysvääminen on saanut hetkeksi väistyä, sillä olen MUUTTANUT! Todellakin, pääsin muuttamaan omaan pikku yksiööni joka sijaitsee kilometrin päästä kotoani lähemmäs "keskustaa". Siellä on jo tullut muutama yö koisittua. Tietokonetta en uskolla hommata ennen kuin raha-asiaoissa on jotakin tolkkua. Jos nyt jaksan hommata ollenkaan.

Viikonloppuna tuli vähän jo tuparoitua ja lauantaina käytiin katsomassa Kaija Koota. Kaijassahan ei ollut mitään vikaa, mutta keikka oli perseestä. Keikka kesti vajaan tunnin ja encoressa Kaija veisasi vaan HUONOJA joululauluja. Noh, sama olla päissään.

Itsenäisyyspäivä ja Heinän synttärit lähestyy. Lähipäivänä hänelle saattaa joku lahjakin tipahtaa postilaatikkoon. ;). Itsenäisyyspäiväksi suunnistan ilmeisesti Oulaisiin serkkuni luokse pilettämään.

Tuota, tuota... Ystävät ja tutut on tervetulleita käymään kämpilläni kyläilemässä! :D Mutta ei kai mulla muuta. Palaillaan.

ps. Kurssilla ollaan leikattu ja liimattu, lenkkeilty ja keppijumpattu. Huomenna on sählyä. Sain myös suoritettua työturvallisuuskortin josta jopa saattaa olla jotakin hyötyä.

3 comments:

manninen said...

Heimolle kyllä pitää ostaa jotain niin hirveätä että huh huh...Kiitä vaan onneasi että lahja myöhästyy

Kaesmae said...

Hahaa, onnittelut. Minkaslainen luola sielta on sinulle auvennut?

Jööti said...

Kömmöni on hurjat 29 neliötä. vessa, suihku, keittokomero... Ihan hyvin siellä mahtuu tanhuamaan.