Thursday, May 01, 2008

Elvytys yritys

Herran päivää rakkaat kanssa ihmiset. Haluan pahoitella etten ole kirjoittanut kuulumisia. Voisin selitellä siihen monta syytä kuten ei ole koskaan ollut mitään järkevää asiaa yms. Mutta totuushan on se että olen laiskapaska.

Ah, VAPPU tuo työväen juhla. Ollut jo keskiajalta lähtien. Miten te vietitte vappunne? Itsehän olin ensikertaa elämässäni kunnolla käymässä Vaasassa, tuossa suomenruotsalaisten luvatussa maassa. Varauduin armottomaan tuskaan ja ruotsin vääntöön. Vaan ei Vaasa oli todellinen positiivinen yllätys ja näitä sattuu todella harvoin. Suurista ennakkoluuloista huolimatta pidin kaupungista! (voi tietysti pistää kännin piikkiin)Se oli juuri sopivan kokoinen, ja hienoja vanhoja taloja paljon. Enkä edes kuullut ruotsia paljon. Kävimme hienossa baarissa nimeltä hullupullo. Siellä oli 2e monet paukut ja paikka oli kivinen ja siellä oli jotakin roomahenkisiä oviaukkoja. Patsaita ynnä muuta härdelliä. Jonotimme muuten pitsoja yli kaksituntia. Kylläääää, Vaasalle pojoja. Tästä sainkin idean.

Alan arvostella kaupunkeja/paikkoja missä käyn. Kutsun myös muut mukaan tähän, erityisesti Jarilla olisi hyvät saumat mokoma taiteilija homo. Arvosteluperusteita ovat : Känni, Grillit, ja ostos mielessä. Tätä ideaa voisi koittaa..pisteytys 1-5.

Huomenna siis aloitan tämän sarjan. Ensimmäisenä arvostelen minä Karstulan. Olen nyt niin väsynyt että tuskin osaan enää edes kirjoittaa. En nukkunut juuri lainkaan viime yönä.

2 comments:

Jööti said...

Hyvä Heinä! Olet elossa!

Kaesmae said...

Jee, tein muuttoa vappuna siinä kaikki.