Friday, May 02, 2008

Kaijjaani, Kekkosen kotikaupunki.

Kajaani, Oulun läänissä ja Kainuun maakunnassa sijaitseva 38 178 asukkaan kaupunki. Kyseinen kaupunkihan oli viime viikolla myös Paska REissu ohjelmassa, jossa paikasta sai todella karun kuvan. Omasta mielestäni KEsällä kivan näköinen paikka, jossa on riittävästi kauppoja ja ainakin kaksi kohtuullista baaria. Grillejä myös joista lemppikseni on Stadin cili josta saa mitä maittavimmat aurajuustokebappirullat. Mantangrilli josta saa uskomattoman suolaiset ja rasvaiset makkaraperut, jotka auttavat pahimpaankin rapulaan.

Kajaanissa on vain yksi ongelma. Kun sinne menee ostoksille, et ikinä osta mitään mitä olet meonossa ostamaan tai sitten jotakin muuta mitä et todellakaan olllut suunnitellut ostavasi. Tänään lähdin ostamaan grilliä kesän kunniaksi. Loppujen lopuksi palasin kotiin ilman grilliä saatanan kalliin puutarhakalusteen kanssa. No onpahan penkit perkele. Edellisellä reissulla lähtdn ostamaan kaikke perustavaraa esim. löylykauhaa ja lamppuja. Palasin kotiin pakastimen kanssa. Ostoksien teko on todella haastavaa.

Loppujen lopuksi pidän kajaanista paikkana. Helppo löytää paikasta toiseen eikä liikaa porukkaa liikenteessä. Hmm. taidampa antaa pisteeksi 4-.

5 comments:

Wille said...

"Kajaani on paska paikka"

Heinä said...

Oho johan pistit kovat pisteet. Täytyy varmaan käydä joskus.

manninen said...

"kaikki siellä persettä jakaa"

manninen said...

Mistä toi Mantan grilli on niin tutun kuuloinen?

Jööti said...

oon tainnu lesottaa siitä joskus.