Saturday, April 28, 2007

Hyviä hommia.

Opinnäytetyö on nyt esitelty. Sain siitä uskomattoman paljon kehuja. "Ottakaapas ykköset mallia! Ainakin 5+. Aivan loistava!" Mielestäni se ei ihan nuin hyvin kyllä mennyt. Taisin seota kuvakoissa ja muutenki pari kertaa taisi joku kirosanaki tulla ku menin sanoissa sekasi. Nyt ois sitte jälellä se yks ainut kurssi, jonka pitäsisi saada suoritettua vaikka päällään seisten.

Olin eilen tasoittamassa alkoholitasapainoani. Grillasimme ja juopottelimme. Erehdyimme menemään Zombiin karaoken toivossa, mutta paskan vitut siellä mitään ollu. Sitten iskisin hirmu humala ja päänsärky. Ajattelin, että lähdenpä nyt kotia kun kerta huomenna ollaan menossa sitä autoakin katsomaan. Noh eipä mennäkkään. Ainakin näillä näkymillä.

Vappuna ilmeisesti lähen Kajaaniin Ystäväni luokse. Olen kuullut villeja juoruja että paikallisessa Bepopissa olisi vaahtopileet. Nyt sanon tietysti, että EN OO MENOSSA vaahtoilemaan. Mutta odottakaas kun pääsen vappuilun makuun nii siellä sitä sukelellaan menenään. Toivottavasti ei. Vaan nyt ruuan laittoon. Olen joutunut itse tekemään itselleni tänään krapula eväät. Paska palvelu. Kohta promillerallia ajamaan kylille :D.

3 comments:

Heinä said...

EI ET MENE VAAHTOON. Siinä käy kuten sanoin, et näe mitään ja mökyät siellä sokkona etsien ulos pääsyä..

Jööti said...

nyt on uus pirssi.

AC/DC said...

No tulikos kovastikkin sukelleltua?