Monday, April 30, 2007

Viinapiru kuiskii korvaan

Se yrittää vietellä minua. Minua yritetään pakottaa Marjaliisaan johonkin hirveään vappukaraoke iltaan. ABC:ltä oli loppunut kaikki serpenttiinit. Siellä oli myynnissä vaaleanpunaisia pupunkorvia. MINUA PELOTTAA. Vappu on ottanut tänä iltana vallan ihmisissä. Miten pääsenkään pakoon? Jäkälään kun pakenen studiolta siellä odottaa riehakakkaat savolaisjustiinat jotka vappu on valloittanut.
Jäkälän kellarin alaovi on potkittu rikki viikonlopun aikana. Kuka tunnustaa vai oliko kyseessä ulkopuolinen henkilöitymä, valmiina tunkeutumaan Jäkälään vappuhuumassa, ilkivalta mielessään?

Näin unta viimeyönä etten päässyt linja-autosta ulos ja se kahasi jossain metsässä kohti tuntematonta yhä kauemmas kodista ja tutuista maisemista. Tarkoittaako tämä sitä että jään ikuisesti Haapavedelle kitumaan?
Todennäkösesti. Minä en taivu!!!!

7 comments:

S. Kauppinen said...

Savolaisjustiinat :D

Kai sentään ostit ne pupunkorvat?

Niko said...

Mahtavaa! Ovet rikkoutuu kun porukka on juhlatuulella. Eilen kaupungilla joku pikkurillin heiluttelijä kysyi minulta, että "Haluatko vähän serpentiiniä tästä?" (ois puhaltanu semmosen rullan niskaani. Totesin, että "Haluatko itse turpaasi?" ei heittänyt serpentiiniä.

Oliko kivaa?

manninen said...

Kyllä sä oot vaan herkkä

manninen said...

Heino on päissään koulussa

manninen said...

Zsemppiä Heino! JAKSA! JAKSA! JAKSA!

manninen said...

Kaikki nyt yhdessä kannustamaan Heinoa, että hän saa urakkansa päätökseen!

manninen said...

URSK! URSK! URSK!