Saturday, April 21, 2007

Mitä jää?

Valmistuminen on nyt ihan hollilla. Mitä jää käteen? Paperi, muutamat hyvät ystävät jotka olen ajan saatossa saanut ja osittain ihan hauskoja muistoja esim. skotlanti ja arvelluttavat sekoilut opistolla. SEKÄ riemastuttavan massiiviset nenäverenvuodot. Niitä syntyi ainakin kolmesti.

Mitä muuta jää käteen? Avainpantti. Mitä sillä teen? Säästän sen kesäksi. Mitä sillä saan? Ainakin junalipun helsinkiin opiskelija hinnalla. Millä hinnalla? Opiskelija.. en luovu vielä tittelistäni, opiskelijat saa aina jotain alennuksia joten käytän loputkin mahdollisuudet hyväkseni. Miksi? Täytyykö helvetissä syykin olla?

Olen kohta päättänyt opinnäytetyöni, maanantaina on viimeinen työpäiväni ja täällä sataa lunta. Tai satoi. En jaksa katsoa enää ulos. Tulen esittelemään huippean työni teille kun käsky käy. Sen jälkeen näemme varmaan vasta päättäjäisissä. Sinne tulen, koska omat juhlani ovat vasta kaukana perässä. Ei ole syytä jäädä pois.

Kevätterveiset niille, jotka vielä blogillamme käyvät.

3 comments:

manninen said...

Kuin myös

Caelith said...

Niin sinullako ei oo sitä esitystekniikkaa? Kun sanoit että käyt vaan esittelemässä opinnäytetyön ja sitten päättäjäisiin?

Kaesmae said...

juuri näin on tarkoitus tehdä.. ei esitystekniikkaa.