Tuesday, April 17, 2007

NOUUUUUU!!!

Olinkin laskeskellun tunteja väärin. Onneksi hoksasin kumminkin hakea opintokortin. Muuten olisi valmitujaispäivänä ollut iloinen ylläri kun YKSI OPINTOVIIKKO puuttuu. Niinhän siinä tietysti kävi, että joudun raahaan itseni väkisin luovan kirjoituksen kurssille, joka on täynnä alempi luokkalaisia assareita (joka ei sinäänsä ole niin paha asia), mutta kaiken lisäksi kurssi on tulossa iloisia nuvakkeita. Muutenkin kirjoitus ei ole vahvoja puoliani ja opettajakaan ei ole suosikkini. Yhdellä asialla voin itseäni lohduttaa. Opinnäytetyöni PITÄIÄSI olla valmis. Ainakin tein ne korjaukset, jotka opettaja kehoitti minua tekemään. Lisäksi esittely olisi ensi viikon torstaina.

Kävimmme eilen sikailemassa Kärkkäisen sikapäivillä. Ostoskoriin ei kyllä kertynyt juuri mitään. Johtunee sittä, ettei minulla ollut edes koria. Kummiski ostin vaan jotain hiusjuttua ja pillimehuja. Mannisen kanssa puokkiin täräytettiin Seitsemänpäivää julkkistietovisailu. 2,90 EUROA! Eilen jo matsia otettiin niin Manninenhan se täräytti voiton kotia. Nooh revanssissa katotaan kuka se on seiskaa lukenu :D

18 comments:

Jööti said...

SUSI MAINIO PELASTI MINUT LUOVALTAKIRJOITUKSELTA!!

Kaesmae said...

PELASTIKO?! onneksi olkoon!!

manninen said...

Seiskapeli on sellainen ettei siinä halua edes voittaa

Wille said...

"Seitsemän senttiä, seitsemän minuuttia"
"Seitsemän kertaa seitsemän"
"Seitsemän seinähullua veljestä"
"Seitsemän veljestä"
"Kreikan seitsemän viisasta"
"Seitsemän hunnun tanssi"
"Maailman seitsemän ihmettä"
"Seitsemän järven melontareitti"

No kylläpä karkas taas käsistä:

AC/DC said...

Näin olisit Wille päässyt paljon helpommalla.

http://fi.wikipedia.org/w/index.php?title=Special%3ASearch&search=seitsem%C3%A4n&fulltext=Etsi

Wille said...

Aletaanpa sitä nyt kikkailemaan. Olisit nyt edes laittanu linkin oikein.

AC/DC said...

No kyllä se vielä aamulla toimi!

AC/DC said...

Ja jotta Willekin tietäisi mitä tuon linkin piti pitää sisällään niin laitetaan Willelle ohjeet:

Eli klikkaat hiirellä selaimesi osoiteriville. Sen jälkeen pyyhit siinä olevat tekstit pois ja kirjoitat siihen tilalle että WWW.WIKIPEDIA.FI ja tämän jälkeen painat näppäimistösi Enter -näppäintä, tai jos/kun et tiedä mikä on enter niin voit myös vaihtoehtoisesti klikata hiirelläsi osoiterivin perässä olevaa vihreää nuolta. Siinä kun hitaalla yhteydelläsi odotat riittävän kauan niin suurten silmiesi eteen pitäisi aueta Wikipedian sivusto.

Tämän jälkeen näät siinä sivulla olevan kohdan "Hae Wikipediasta:" Tai ainakin pitäisi nähdä, tosin kun kyseessä on Wille niin tuo ei ole aivan varmaan. Tämä kohta siis sijaitsee melko ylhäällä kyseisellä sivustolla. Sen yläpuolella on teksti "Tervetuloa Wikipediaan, vapaasti muokattavaan tietosanakirjaan.
Suomenkielisessä Wikipediassa on tällä hetkellä 109 814 artikkelia." Tosin tuo luku 109 814 on saattanut jo muuttua siinä vaiheessa kun olet päässyt sinne sivulle eli sinun ei kannata etsiä juuri tuota lausetta tuolla samalla luvulla löytääksesi "hare Wikipediasta" kohdan. Tämän tarkempia ohjeita en anna tuon kohdan löytämiseksi ettei menisi sinullekkin liian helpoksi.

Kun olet vihdoin ja viimein löytänyt kohdan missä lukee "Hae Wikipediasta" Niin näätä mahdollisesti sen perässä laatikon, tai tarkennettuna ohuella ääriviivalla tehdyn suorakulmion. Sitten sinun pitäisi osata liikuttaa hiiresi kursori tämän laatikon sisälle. Vaikka se laatikko onkin aika pieni niin kyllä se pitäisi jopa sinultakin onnistua. Sitten kun tai siis jos olet saanut hiiresi kursorin tämän laatikon sisälle niin painat vasemmanpuoleista hiiren nappulaa. Sitten siinä pitäisi alkaa vilkkumaan ohut, pystysuora viiva. Samanlainen mikä vilkkuu tässä kommenttia kijoittaessa.

Nyt ollaankin jo melkein lopussa. Eli enää sinun tarviitse etsiä näppäimistöstäsi tiettyjä kirjaimia. Eli painat seuraassa järjestyksessä näppäimistösi näppäimiä, ja vaikket niitä kaikki heti löytäsikään niin älä masennu sillä kyllä ne kaikki pitäisi sinunkin näppäimistössäsi olla, eli: S E I T S E M Ä N. Ja sinun ei tarvitse jättää kirjaimien väliin tuo väliä minkä minä äsken jätin sillä tein sen vaan sen takia että sinun olisi helpompi erottaa nuo kirjaimet.

Ja nyt sinun ei tarvitse kuin ensiksi etsiä laatikko minkä sisässä on > merkki, Tämä laatikko sijaitsee tuon laatinkon vieressä, minkä sisään näppäilit kirjamia. Sitten ei enää tarvitse kuin osua siihen taas hiiresi kursorilla, tosin tämä voi olla sinulle jo vaikeaa sillä tämä laatikko onkin jo paljon pienempi kuin tuo edellinen. Jos jopa osuit hiiresi kursorilla tuon laatikon päälle niin painat taas sitä hiiresi vasemmanpuoleista nappulaa.

Ja nyt, jos olet toiminut kunnolla ohjeitteni mukaan, niin sinulla pitäisi olla niitten suurensuurten nappisilmiesi edessä sama sivu, mihin tuon linkin piti johdattaa!

AC/DC said...

Pahoittelen Wille ohjeeni epätarkkaa alkua mutta jospa sinä sinne sivuille silti löytäisit.

Wille said...

Kiitos. Et ole ATK-neuvojan uraa harkinnut, kun sähkömiehenä et töitä saa. Aika hyvin osaat neuvoa näin tumpeloa koneen käyttäjää, vaikka minua jäikin vaivaamaan että mitä tarkoitat lauseella: "Niin näätä mahdollisesti sen perässä laatikon" Mikä näätä? Paskanäätäkö kenties?

AC/DC said...

Siinä sulle Näädästä tietoa:

http://fi.wikipedia.org/wiki/N%C3%A4%C3%A4t%C3%A4

Ja tuonkin linkin pitäisi toimia jos tuota tuplaklikkaa ja sitten kopio, eli siis et vedä sitä siniseksi. Toimii niin nimittäin tuo seitsemän -linkkin

AC/DC said...

Hyvä muuten ettei ikinä nämä meidän kommentit karkaa käsistä.

Wille said...

Mutta paskanäädästä ei tuossa mainita. Sitä et wikipediasta taida löytääkään.

AC/DC said...

Sivistä nyt minua ja kerro mikä on paskanäätä?

Jööti said...

onneksi ei karkaa...

Wille said...

Lukisit kirjoja niin tietäisit enemmän paksanäädistä.

Wille said...

Paskan paksa. Täytyy ite vittuilla omista kirjoitustaidoista ennen kuin muut ehtii. Olet Wille paska kirjoittamaan. Vai pitäisikö sanoa paksa.

AC/DC said...

En muuten edes huomannut tuota kirjoitusvirhettä kun luin tuon sinun kommentit mutta hyvä että mainitsit niin voidaan vittuilla sinulle siitä. Olet sinä kyllä aika paksa!