Saturday, April 28, 2007

*Trööt*

Kyseisen otsikon tulisi luoda mielikuva minusta puhaltamassa vappupilliä yksin studiolla kahvikuppien ympäröimänä. Jos näin ei tapahtunut teillä on vain huono mielikuvitus. Tosiaan, olen päättänyt olla opistolla koko kirotun vapun. Minähän en täältä enää lähde. Luulin vielä tänään että jäkälässä ei ole ristinsielua minun lisäkseni. Mutta vastaani tuli saksalaisia kun evakoiduin äskettäin. He HIHITTELIVÄT. En usko että nämä sakut parantavat vappuani lainkaan. Eillei heillä ole sakua mukana.

Voiko ihanammin päivä enää alkaa? Puhuin tälle päivälle ensimmäistä kertaa äsken ja suusta pääsi luullakseni "PERKELE!" Nimittäin iloisena menin kahvia keittelemään, otin oikein maitoa pullossa mukaan kuin paraskin retkeilijä. Äkkinäisen koordinaatio virheen takia kahvipannu luiskahti käsistäni pöydän kulmaan kastellen minut ja puoli tarkkaamoa. Nyt istuin studiolla housut märkänä juoden liian vahvaa kahvia. Tajusin myöskin eillen että pankkikorttini menee tiistaina vanhaksi. Voiko ihanammin päivä enää alkaa?

6 comments:

Niko said...

Istut siis studiolla husut märkinä... No joo. Väsynyt vitsi. Äsken olisi kannattanut mennä niiden sakujen kanssa katsomnaa jääkiekkoa televisiosta. Saksa - Kanada, ottelu jossa saksa yllättäen kiusasi Kanadaa, Kanada kuitenkin voitti 2-3. Glada vappen Heimo, glada vappen.

AC/DC said...

En siis olekkaan ainoa jolle on tulossa tylsä vappu...

S. Kauppinen said...

Kaaaahhhviaaaaa! Hooouusuilleeeee!

Kaesmae said...

BWAHAHAHAA!!! olen vahingoniloinen. Voi olla, että saat minut kaveriksesi sinne maanantaina, mutta en mene vannomaan. Soittelen sinulle taas.

Jööti said...

Kaaahviaah.

Wille said...

Heinä valittaa. No kohta Manninen tulee sinne sinun yksinäisyyttäsi helpottamaan. Ja kun Manninenkin on taas vapaalla jalalla niin voitte vapaasti kuherrella.