Tuesday, December 26, 2006

James Bond on nyt Kunta Kinte

Huomioikaa, ettei otsikkoni liity mitenkään toisiinsa. Joulu tuli ja meni. Kotona on tullut oltua melkein koko loma. Sain joululahjaksi erittäin nautittavan lautapelin: Master of Television! Eli siis, tuon sen kyllä varmasti mukanani että päästään sitä yhdessä pelaamaan! Olen varannut siis Mannisen, Heinän ja Jöötin pelikavereikseni! 2 muuta mahtuu vielä mukaan, jos muistan oikein.. Varautukaa! XD

6 comments:

Jööti said...

meiti on mukana pelissä ehdottomasti!!!! Meiti voittaa! Ota heti uudenvuoden pippaloihin se mukaan. Mulla on muuten joku ristinolla juomapeli vissiin :D.

Caelith said...

No niin, tästä saat vielä yhden osallistujan! :D

Heinä said...

Ristinolla juomapeli kuulostaa kivemmalta...(en suinkaan epäile taitojani) Mutta kun mukana pelissä on guru manninen ja salkkari sekä big brother expertti jööti...kröhöm.

Jööti said...

Nyt uudenvuoden vietto suunnitelmat ovat kääntyneet päälaelleen. Olen santsannut pommeihin 1,5 e mutta ei mitään hajua missä ne pamauttelen. Nimittäin Heini kyseenalaisti tänään uudenvuoden vieton Opistolla
...

Kaesmae said...

Mitä Heinä on mennyt kyseenalaistamaan?? Helvetti soikoon! Mitä muuta elämää kellään muka on?? Manninen kanssa Jäkälään! Heinä voi pelata yksin juomapeliään kerranko alan tietämys kerran epäilyttää.

Jööti said...

Perttana sentään. Manniselle soitin eilen eikä oo tulossa Jäkälään. Heini aikoo vissiin mennä Jyväskylään. Minä en perkele tiiä. Kai sitä sitten Jäkälään... Petturi Heini jos ei tuu :(. Vituuttaa jos sinne ei sitten kettään ees tule. Mulla on kissanpieru paketti, roomalaisia kynttilöitä paketti ja thunderkingejä paketti. Niillä räjähtää koko Haapavesi.