Thursday, December 21, 2006

Vuoden vaihteen vietto suunnitelmia ja joulu terveisiä

Missäs se porukka meinaa vuoden vaihdetta juhlistaa? Tässä itselle on taas mökkeily haaveet iskeny päälle ja hieman hintoja ja mökkejäkin olen sieltä täältä tiiraillut. Pahimmassa tapauksessa jos mitään muuta ei ilmaannu, lähden vaikka yksin viettämään uuttavuotta Haapavelle Jäkäläkallioon ja sieltä suunnistan bileisiin rakkaaseen Täpyyn. Eli olisiko parempia ehdotuksia?

Tässä samaisessa viestissä vosin täräyttää hyvän joulun toivotukset blogilaisillemme ja blogimme lukijoille! Erityis joulu terkut Kroonisille poikamiehille, joilta saimme (matkimme) innoitteen tämän blogin perustamiseen.

Olisi muuten mukavaa, jos saisimme enemmän luokkalaisiamme tänne. Kaikki pitää kutsua!

10 comments:

Kaesmae said...

Hmm.. minulla ei ole vielä mitään uuden aaton suunnitelmia. Taidan iskeytyä sinne minne muutkin. Mökkeily kuulostaa hauskalta (ainakin minusta) halvalla saattaa lähteä jos saa porukkaa kasaan. Ja viimeisessä tapauksessa kai se jäkälävaara.

Jööti said...

Jos mökkeilemään mennään niin ehtona on että lähettyvillä olisi baari tai edes joku kuppila.

Jööti said...

Pääsinpäs yllättämään Heinän. Olin kerran elämässä Tiimarissa ja löysin oikein jouluisen kortin, josta jostain syystä tuli Heinä mieleen. Syy taitaa olla se että kortissa oli teksi :"Heinillä härkien kaukalon, mukkuu lapsi viaton.." Päätin sitten Heinän kiusaksi laittaa kortin ihan postissa menemään. Tänään sain Heinältä sitten viestin, että kortti oli tullut perille. Heinää on mukava kiusata näin joulun alla.

Kaesmae said...

Niin, varsinkin kun koko muu porukka on räjähdysalttiina joka sekuntti.

Kaesmae said...

Missäköhän sellaisia mökkejä olisi saataville joiden läheisyydessä olisi joku menomesta? Muuta kuin Rukalla xD

Caelith said...

Niin... toivottavasti ei tule sitten hulluna maksamaan. Mutta todellakin, viimeisenä oljenkortena varmaan käytämme sitten Jäkäläkalliota.

Jööti said...

Se Jäkäläkallio alkaa olla jo ainut vaihtoehto. Minä ainaki oon ryypänny ja shoppaillu rahatilanteeni siihen kuntoon, että ei taida olla varaa paljon mökkilomia vietellä.

Kaesmae said...

Jaahas. Hulttio kyllä olet Jööti! Eiköhän sitä sitten vietetä uusi vuoden vaihde Jäkälässä. Minulle ainakin passaa, jos vain muutkin ovat tuloillaan! XD

Heinä said...

Minullapa odottaa ilmainen raketti uparissa nännännää!

manninen said...

Joku munakranaatti varmaan