Sunday, December 17, 2006

Viikonlopun jälkipyykki

Keskisuomen reissu meni ihan mukavasti. Perjantaina menimme suoraan Jyväskylään jossa köllöttelimme Marin kämpillä ja aloittelimme juomistakin siellä. Tuttuun tapaan kämpillä oli vain minä, Caelith, Heinä ja Manninen. Jopa kämpän omintajat lähtivät muihin pippaloihin.

Yhdeksän korvilla minulle ja Caelithille iski armoton himo laulaa Sydämmeni osuman sai karaokessa. Lähdimme etsimään siihen tarkoitukseen sopivaa baaria. Löysimmekin nopeasti sopivan karaoke helvetin jossa edellä mainitun kappaleen lisäksi tulkitsimme Mannisen kanssa Popedan Matkalla Alabamaan. Caelithin laulaessa Rakkauden haudalla, tanssimme Mannisen kanssa hitaan.

Kun laulut oli laulettu, päätimme siirtyä Karmaan(?). Ensivaikutelma baarista oli järkyttynyt, mutta kyllä siihen silmä tottui. Suurimman osan ajas oleilimme suomi rokki puolella. Se johtunee siitä, että minä olin heikolla hapella ja levähtelin siellä varmaan pari tuntia poikamiesten seurassa. Kun siitä sitten virkistyin oli Caelith jo tehnyt valloituksen ja Heinä vaihtanut baaria. Siinä sitten odoteltiin, että Caelith pääsee tanssimaan haluamansa hitaan saaliinsa kanssa. Minäkin sitten lankesin ja pyysin AC/DC:tä tanssimaan.

Pitkän vonkaamisen jälkeen saatiin Caelithkin irti miehestään ja pääsimme lähtemään kohti mökkiä. Ennen nukkumaan menoa käytiin vielä läpi illan säpinät. Niinhän siinä kävi että oma ennakko suosikkini, eli minä voittaa täräytin ylivoimaisesti. Minulla oli yksi hikinen säpinä, jota ei oikeasti edes pitäisi laskea. Mökillä uni ei oikein maistunut, sillä taisin nukkua kuudesta kahdeksaan ja loppu ajan köllöttelin ja kirosin krapulaa.

Lauantai oli rauhallinen. Krapulaköllöttelimme Heinän kotona ja vasta illasta lähdimme viemään AC/DC:n kyydillä Mannisen Lerssille, eli kotiinsa. Pääsin tutustumaan Karstulan nähtävyyksiin, eli Paska Avenueeseen ja pornoparkkiin.

Viikonloppu oli kokonaisuudessaan mielenkiintoinen ja jopa hauskaa oli. Keski-suomen voisin jättää nyt vähäksi aikaa rauhaan, mutta kutsun toki kaikki vastavierailulle tännepäin maailmaa.

9 comments:

AC/DC said...

No et sinä kyllä kovinkaan ylivoimaisesti voittanut.

Kaesmae said...

Huhhhui. Olipas siinäkin kerrakseen hurja viikonloppu. Mutta hyvä että hauskaa riitti.

Heinä said...

Parempi kutsua :)zombii...

Caelith said...

Niin siinähän tuo kaikki oikeastaan tulikin in da nutshell. Seuraavan kerran sitten aiheutamme ihmisille mieliharmia Pyhännällä..?

Heinä said...

KANNATAN. Taikka Anzun kotikunnilla. Mutta joku Vesantokin on niin lähellä jo keskisuomea. Ehdotan mielummin Jöötin kiusaamista. Nivalakin pitäisi käydä raiskaamassa :)

Jööti said...

Onneksi Pyhännässä ei ole paljoa raiskaamista. Yksi hikinen "baari" jota Zombiksi kutsutaan. (Zombissa muuten Tapanin päivänä karaoke :0!!) Veikkaan, että jos saavutte tänne, haluatte saman tien lähteä pois. Täällä n. 2000 asukkaan kunnassa ei vaan yksin kertaisesti ole kellekkään ulkopuoliselle mitään nautintoa.

Caelith said...

Tosiaan! Vesanto muuten pitäisi käydä teidänkin joskus testimässä. Rock Bar Wankkuri... ei helvetti! Puhumattakaan sitten Haapajärven Scooterista tai Kiepistä! Pojat kyllä saisivat heti turpaansa Vesannolla, se on semmosta siellä... :D (Vinkki; ei kannata näyttää hopparilta...)

Jööti said...

En käy kyllä enää ikinä yhessäkään Vankkurissa!! Tuskinpa pojista kukaan muutenkaan näyttäisi hopparilta. Tai mistä minä tiedän. Tiiä miten trendikkääksi se Manninen on muuttunu kun on kuulemma siellä "Hesassa" joulun vietossa...

manninen said...

Kerhopaita päälle niin ei jää kellekkään mitään epäselvyyksiä