Monday, December 11, 2006

Lunta tupaan

Tässä vaiheessa ennekuin unohdan, sillä tapanani ei ole jaella joulukortteja, toivotan kaikille ystävilleni ja puolituisilleni ja tietysti alamaisilleni HYVVÄÄ LUMENVALKOISTA JOULUA ja RASKASTA MUTTA ONNELLISTA UUTTAVUOTTA 2007!! Ja niinhän me kaikki tiedämme, että vain pohjoisessa valtakunnassa tulee olemaan lunta aattona. Harmi. Toivotan teidät kuitenkin tervetulleiksi käymään kotonani, jos vain kelit teillä sallii. Hahhah. Ja siispä julistan itselleni, että olen virallisesti toivottanut (ja mahdollisesti myös hieman vittuillut) teille ne samat vanhat jorinat joita saa taas kuunnella koko joulukuun siihen päivään asti että vuosi vaihtuu. Ja vielä sen jälkeenkin. Thö Endos.

7 comments:

Caelith said...

Rääh. Kyllä mekin tänne vielä sitä lunta saadaan, niin loppuu se vittuilu. Hyvät joulut minunkin puolesta jo näin etukäteen.

Kaesmae said...

Heh, toive unta- tai siis lunta. XP

manninen said...

Hyvää joulua ja hautaudu lumeen.

Kaesmae said...

Hah. Pikku juttu.

Kaesmae said...

Taisi mennä ennustukseni pieleen. Täälläkin, Haapavedellä siis, tulee lunta kuin esterin perseestä. Eli jos meille tulee pukki, sen täytyy olla Tero.

Heinä said...

Kyllä täälläkin vähän lunta on.
BUHAHAHA siitäs sait..ei sitä tiedä jos ne kuusamon porotkin eksyy tänne

Kaesmae said...

Kuusamon Porotko muka eksyy Saarijärvelle? Ne ei jaksa kyllä persettään lumesta nostaa sen tähden. Ne jäävät mielummin vaikka auton alle.