Friday, December 22, 2006

Ventti.

Juuri niin. Tänään se maaginen 21 sitten tärähti. Entinen täysi-ikäisyyden raja. Ja piru että tuntuu vanhalta!! Lupasin itselleni, että tämän jälkeen en täytä enää vuosia. Niitä ei ole tämän jälkeen enää mitään syytä juhlia. Ostin omaksi kunniakseni tänään itselleni uudet farkut ja paidan synttärirahoilla. Ajattelin illan päälle lähtee Sallukan kanssa ajelemaan Nivalassa päin ja katselemaan mitä sieltä löytyy. Tai jos ei sinne, niin varmaan paikallisessa käydään tuottamassa ihmisille mieliharmia - vieläpä selvinpäin!

Olen muuten siivonnut jo kaksi päivää putkeen. Pölyä tulee jo korvista ulos niin on kai se jo ihan viisasta lähteä jonnekin tuulettumaan kele. Ja Jööti, joulupäivänä sitten... ... ... *virn*

Räy kuittaa.

9 comments:

Kaesmae said...

Miksi meille ei kerrota mitä joulupäivänä tapahtuu?? O_o

Kaesmae said...

Onnea vain kukkainen! Sexyass, rawr!

Jööti said...

Sapi nähä sen joulupäivän kanssa... :D. Oli Nivalssa mukavaa. Kyllä on sen verta rapulaki. Tällä kertaa musiikki oli baarissa jopa siedettäävää. Ei näkyny Opiston tuttaja.

Caelith said...

Hah, kiitos kaesmae! Ei kun vähän oli suunnitelmissa lähtee maanantaina kattomaan Nivalaan hunkseja ;D Oi voi Jööti, ota särkylääkettä, kyllä se siitä. Kyllä se on nyt tultava minun synttäreitä juhlimaan. Eilenkin piti ite ajaa jos jossain halus käydä.

Kaesmae said...

Eikö Caelith saanut kuskia?? Nyt on kyllä jo joku pahasti vinossa kun synttärisankarin pitää itse polkea kaasua. Pahoitteluni. Jos asuisin lähempänä olisit saanut minut.

Caelith said...

Äääh, ei siinä mitään. Kun en minä täältä tunne oikeestaan ketään niin keltä olisin kysynyt? No, tänään vahinko otetaan takaisin :D

manninen said...

Hunksit on perseestä

AC/DC said...

Sanoo mies joka juuri osti hunks kalenterin. Ja vielä suolaisella hinnalla!

manninen said...

Siitä voit syyttää kokonaan Willeä kun se ei itse osta emännälleen Hunks-kalentereita.