Monday, December 04, 2006

Juonittelua muita kanssaihmisiä kohtaan

Eilinen Oulun reissu loppui dramaattisiin juonikuvioihin. Lähdimme Mannisen kanssa Oulu cityyn ostamaan Heinälle syntymäpäivälahjaa ja päädyimme pornokauppaan 20 minuuttia ennen sulkemisaikaa. Siellä Manninen viilasi visaa ja mukaan tarttui mm. vesimelonin makuiset stringit, fetissi bondage setti ja pimeässä hehkuva kondoomi joka ei suojaa raskaudelta eikä sukupuolitaudeilta.

Ruokailumme tapahtui Raxissa tottakai, koska sieltähän saa syödä mitä vain haluaa, tai no pikemminkin kuinka paljon haluaa. Noh, sitten Heinä soitti minulle ja kusetin sitä että me olemme Mannisen kera Hot Night Baarissa strippareiden keskuudessa juomassa drinkkejä. Tapaus paljastui kuitenkin huijaukseksi. Jotta juonimme onnistuisi, Haapavedelle saapuessamme Manninen soitti Heinälle poppihumun soidessa taustalla, että olemme oikeasti jääneet Ouluun juhlimaan. Kukaan ei uskonut sitä todeksi ennenkuin saavuin tuhannen "päissäni" Jäkälävaaraan haisten tupakille ja viinalle. Sitä ennen, olimme käyneet Marjuskassa vetämässä pikaiset (tai minä vetäisin koska toinen meistä on abclutisti).

Hyvin me vedätettiin kanssaihmisiä sillä että kaverini muka olisi tuonut meidät Oulusta Haapavedelle ja että kermainen ajoneuvoni olisi jäänyt sinne. Näyttelijänä suoriuduin osastani erittäin alkoholimaisesti ja huijaus meni täydestä.

Heinälle vielä kerran hyvää syntymäpäivää ja Manniselle lämmintä kättä onnistuneen huijauksen johdosta!

10 comments:

Caelith said...

Kaesmaen kannattaa varmaan harkita näyttelijän uraa...? :D

Kaesmae said...

Sehän on ollut tässä ideana jo kolmen vuoden ajan :P. pyydän kuitenkin anteeksi jos aiheutin mielipahaa rakkaille ystävilleni.

Caelith said...

Et saa ikinä anteeksi. Loukkaannuin. Ja paljon.

Kaesmae said...

Eijeijei! Armoa olkaa hyvä! En tee enää koskaan..kröhm..tällaista.

manninen said...

Kiitos käestä

Wille said...

"Käsi kädessä kuljemme taloon autioon"

Kaesmae said...

Kukaan ei puhunut käsi kädessä kulkemisesta.

Heinä said...

Kröhöm.... Kiitos kaikille lahjoista ja synttäreistä. Onnistuitte melko hyvin piinaamaan meikää.

Caelith said...

Voimme jatkaa jos haluat.

manninen said...

Joko olet sisääänajanut välineistön?